Inmiddels heb ik al vele geboortekaartjes gemaakt…zoveel dat ik ook weer een keer een ander creatief idee ben gaan bedenken, wat toch ook opgestuurd kon worden. En er was gelukkig iemand die net zo creatief met mij mee wilde doen, en me toevertrouwde om mijn idee uit te werken. Uiteindelijk kwam deze leuke, vrolijke, maar ook wel neutrale geboorteslinger van mijn hand. Eerst dacht ik dat de hangertjes misschien qua papier te slap zouden zijn om goed te blijven zitten aan het touw, maar niets was minder waar. Toen ik hem telkens aan mijn kast bevestigde, iedere keer wanneer er een nieuw rompertje met een letter bij kwam, zag ik nog iets wat voor mijn gevoel ontbrak. Een leuk begin en einde, dat werd dus een ster.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
COL1419 Rompertje, Marianne Design
COL1350 Letters, Marianne Design
CR1386 Ster, Marianne Design

CR1351 Hart, Marianne Design

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
Multi mono liquid glue, Tombow
3D foam tape, Action

Overig
Touw, Action
Papier, Action

Gezellig dat je weer even kwam kijken. Tot de volgende keer 😊[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]

7 reacties

 1. Heel mooi gemaakt.

 2. hoe groot zijn de rompertjes want de slinger is wel heel mooi
  groetjes wietske

 3. Leuk idee. Waar zijn de hangertjes van gemaakt ,is dit ook een mal ?

  1. Author

   Hoi Gerda, als je mijn blog goed leest en kijkt bij de materialen die ik gebruikt heb, kun je lezen dat het rompertje een mal is die ik heb gebruikt. Hopelijk is daarmee je vraag beantwoord. Anders hoor ik het wel.

   1. Dank je wel. Had het inderdaad niet goed gelezen dacht dat het rompertje een sjabloon was.

 4. Heel leuk bedacht,en mooi.

 5. een hele mooie slinger. Een keer een ander soort felicitatiekaartje

Comments are closed.