Nou dacht ik dat ik afgelopen week ziek was door een fikse verkoudheid,…maar ik denk dat ik die diagnose maar iets bij ga stellen. Toen ik hooikoorts tabletten ging slikken werd het al iets minder, en toen ik een paar leuke takjes uit een boeket het huis uit gegooid had, nieste ik opeens (bijna) helemaal niet meer. Kortom, ik denk dat ik een fikse hooikoorts aanval heb gehad. Ben er inmiddels nog steeds van aan het bijkomen. Maar gelukkig gaat het inmiddels al stukken beter dan afgelopen weekend. Helaas heb ik hierdoor ook de verjaardag van mijn vader gemist. Best balen,… vandaag nog maar een opkikker kaartje voor jullie, en iedereen die nog wel geveld is door de griep, verkoudheid enz…

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Knipvel
AK0049 Knipvel, Marianne Design

Clear stamp
EC0152 Clearstamp tekst, Marianne Design
EC0138 Clearstamp Inkt druppels, Marianne Design

Papier
PPSL25 Papier blok, Studio Light
PPSL28 Papier blok, Studio Light

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
Multi mono liquid glue, Tombow
3D foam pads, Action

Overig
Lint
Bloemetjes

Leuk dat je weer even kwam kijken,…een hele fijne dag toegewenst!
[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]

1 reactie

  1. Heerlijk om te merken “dat je er weer bent!” Ook jij een fijne dag en lieve groetjes.

Comments are closed.