Zoveel voorbeelden en ideeën, ben daarom ook eens met “Handlettering” aan de slag gegaan. Briljant zal ik er nooit in worden, want daar werkt mijn handfunctie niet goed genoeg meer voor. Maar dat neemt niet weg dat we het natuurlijk wel kunnen proberen. We hebben zelf één versie gemaakt waar ik tevreden over was, en die heb ik netjes overgetrokken met gebruik van een lichtbak. Zo blijven de creaties van mezelf, maar kost het me niet te veel energie om ze te maken. En bij het werken met een lichtbak werk en potlood kan ik natuurlijk altijd nog dingen aanpassen in de nieuwe versie. Dus altijd nog weer een uniek tintje aan de creatie. Best een beetje trots op mijn eerste handlettering creatie 🙂 .

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1352 Kikker, Marianne Design

– Plak steentjes/sterretjes, Zeeman

– Tombow multi mono liquid glue
Tombow Galligraphy pen
– 3D foam pads, Action
– Kaart, Action
– 
😯 Ik weet niet meer welk merk papier ik heb gebruikt voor deze kaart

Leuk dat je weer even rond kwam neuzen…gezellig. Tot de volgende keer![/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]

1 reactie

  1. Super leuke kaart

Comments are closed.