Iemand die enorm van de kleuren roze houd en niet een gewone, maar een enorme opkikker kon gebruiken. Ik heb hem een tijd geleden gemaakt, en weet even niet meer uit mijn hoofd of hij A5 formaat was, of A4. Ik dacht het laatste… Ach het maakt ook niet uit. Het was in ieder geval een grote kaart, eentje waar een hoop opkikkertjes in konden verblijven, op weg naar diegene de zo goed kon gebruiken.

Ik had het idee van Pinterest vandaan, en heb er mijn eigen versie van gemaakt.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1352 Kikker, Marianne Design
– COL1398 Banner, Marianne Design
– CR1281 Alfabet, Marianne Design
– LR0362 Medische set, Marianne Design
– CS0930 Clearstamp dokter set, Marianne Design
– Tekst clearstamps, ?

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow Maxi Power tape
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action

Gezellig dat je weer even kwam rond neuzen. Hopelijk heb ik je weer ideeën gegeven. Veel plezier met het maken van je eigen creaties.[/one_half] [one_half last]2016-02-05-opkikker

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]

2 reacties

  1. je opkikker kaart is geweldig mooi

Comments are closed.