Met deze geweldige kaart doen we mee met de Marianne Design challenge nr. 172. De opdracht was om een tuinkaart te maken. Nou mogen jullie mij vertellen nog me dit gelukt is 😉. De groentes in de moestuin heb ik uitgestanst/gesneden op wit papier. Daarna heb ik ze kleur gegeven met mijn Tombow ABT dual brush pennen. Ik heb naast de foto’s duidelijk omschreven welke kleur ik voor welke groente ik heb gebruikt. Zelf vind ik de kleuren van de groentes erg goed gelukt. De volgende keer wil ik proberen om net iet meer effect aan de groenten te geven. Maar voor een eerste keer is het prima gelukt. En kun je naar mijn idee duidelijk zien, wat welke groente is.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
– CR1262 Trellis flowers, Marianne Design
– CR1263 Trellis panel, Marianne Design
– CR1393 Tuin groenten, Marianne Design
– CR1394 Tuin bloemen, Marianne Design
– CR1395 Tuin gereedschap, Marianne Design
– CR1396 Vines, Marianne Design
– CR1397 Tuin aarde, Marianne Design
– LR0433 Bezem, Marianne Design
– LR0434 Ton, Marianne Design
– LR0260 Kruiwagen & gieter, Marianne Design
Papier
– PK9107 Don & Daisy papier, Marianne Design
Clear stamps
– EC0138 …gefeliciteerd!, Marianne Design
– KJ1701 Gefeliciteerd, Marianne Design

Tombow ABT dual brush pennen
– Boontjes; nr. 158
– Tomaten; nr. 845
– Aubergine; nr. 679
– Wortel; nr. 933
– Ui; nr. 993
– Sla; nr. 126
– Radijsje; nr. 847

Inkt
– Cottage Ivy, Memento Dew Drop
– Walnut stain, Distress Ink
– Vintage photo, Distress Ink
– Crimsom copper, Brilliance Dew Drop
– Galaxy gold, Brilliance Dew Drop

Gezellig dat je kwam kijken. Volgens mij hebben we wel genoeg Marianne Design materialen gemaakt haha. Ik weet precies voor wie deze kaart geschikt zou zijn…kan hem dit jaar zo met een verjaardag vesturen.

klik op een foto om deze te vergroten[/one_half] [one_half last] [/one_half] [clear]

7 reacties

 1. Wat een prachtige kaartje
  Grt van Judith

 2. Wat een prachtkaart Divina.
  Leuke al die groenten aan de trellis.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.

  Gr. Anita
  MDblog

 3. Ik vind het een schitterende kaart, compliment Divien!

 4. Wat een mooie tuinkaart heb je gemaakt!
  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

 5. Dat is een tuinkaart met een verrassing…wat grappig gedaan.
  Leuk dat je mee doet met onze Challenge.
  Groetjes van Judith
  Marianne Design Challenge Blog

 6. Een geweldig mooie tuinkaart Divien!
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  MD challenge blog

 7. Wat een mooi moestuintje heb je op je kaart gemaakt, leuk met de verschillende groentes.
  Leuk dat je met ons meedoet.
  Groetjes Ellie
  DT MD challenge blog

Comments are closed.