Challenge 166 deze keer…weer een nieuwe uitdaging. Geen kerstkaart. Maar een leuke winterse kaart die gewoon de hele winter verstuurd kan worden. Nu ben ik niet zo’n heel erg wit type (naar mijn idee hoort dat wel erg bij de winter)…dus werd het bij mij de kei leuke sneeuwpop collectable mal opgemaakt in vrolijke kleuren. Ik zou hem gezellig naar een jarige kunnen sturen, want vrolijk is hij zeker wel geworden. Misschien moet ik ook nog een beetje oefenen met winter kaarten,…heb er daar eerlijk gezegd ook nog nooit eentje van gemaakt. Dus een goede motivatie om me daar eens in te verdiepen.

Helaas moet ik eerst de kerstkaarten afmaken voor dit jaar,..hopelijk daarna tijd ervoor. Maar ik kom erop terug…dat is een ding wat zeker is.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1335 Sneeuwvlokken, Marianne Design
– CR1360 Rond passe partouts, Marianne Design
– COL1413 Sneeuwman, Marianne Design
– PL1517 Clearstamp tekst, Marianne Design

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Tombow Maxi Power Tape
– Papier, Action en andere
– Stempelinkt, Memento zwart[/one_half] [one_half last]2016-12-11-sneeuwmanchallenge166[/one_half] [clear]

2 reacties

 1. Divien laat je uitdagen zou ik zeggen en probeer gewoon, maar deze sneeuwman is ook wel echt winteer hoor.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge

  Gr. Anita
  MDblog

 2. Hij is super leuk en warm winters Divien!
  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

Comments are closed.