We doen ook weer mee aan de Marianne Design Challenge nr. 165. De opdracht een kaart maken met een Don & Daisy of Snoesjes plaatje of stempel. Nu was ik, niet echt toevallig haha, bezig met mijn kerstkaarten en had ik een leuk knipvel uitgekozen. En deze paste perfect bij de challenge. Dus laat ik deze kaar meedingen met de challenge.

Het is een simpele kaart geworden, omdat ik een weer een keer uit mijn comfort zone  wil komen,…ik hoop dat jullie ook vinden dat dat best redelijk gelukt is.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1321 sterretje bovenin, Marianne Design
– LR0222 Prettige Feestdagen, Marianne Design
– PK9113 Paperblock, Marianne Design
– 3DHM0066 Snoesjes knipvel, Marianne Design

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Tombow lijmpen
– 3D foam pads, Action
– Lint, Action
– Overig papier, Action

[/one_half] [one_half last]2016-11-30-challenge165[/one_half] [clear]

1 reactie

  1. Zeer goed geslaagd Divien.
    Gezellig dat je meedoet met onze challenge.

    Gr. Anita
    MDblog

Comments are closed.