We zijn weer een keer in staat geweest om een kaartje te maken voor een challenge van Marianne Design, challenge nr. 161. Maak een kerstkaart/creatie met een of meerdere diertjes (collectables) van Eline Pellinkhof. Nou die heb ik wel in mijn voorraad… Dus ben ik snelĀ aan de slag gegaan. Ik had nog geen kaartje gemaakt met het vogeltje COL1392, dus vond ik het een leuk idee om in ieder geval met iets nieuws bezig te gaan. Normaal ben ik van de hele fijne en bewerkelijke kaarten, en wilde daarom eens een keer een simpelere kaart maken, voor mij best een uitdaging dus. Ik ben heel benieuwd of jullie vinden, of het me een beetje gelukt is.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0369 Ster, Marianne Design
– COL1392 Vogel, Marianne Design
– EC0099 clearstamp tekst, Marianne Design
– PK9139 Papier, Marianne Design
– Brilliance Dew Drop Moonlight White, Tsukineko

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action

Mijn eerste kerstkaartje voor dit jaar…dat er maar vele mooie mogen volgen![/one_half] [one_half last]2016-10-03-kerstchallenge161

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [clear]

4 reacties

 1. Ik vind hem erg mooi Divien.
  Snel verder met de rest dus.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge

  Gr. Anita
  MDblog

 2. Mooie kerstkaart hoor, leuk gedaan het vogeltje op de mooie sterstans. En succes met je volgende kerstkaarten.
  Gezellig dat je met onze challenge meedoet.
  Groetjes Ellie
  DT MD challenge blog

 3. Mooie kerstkaart Ellie!
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  MD challenge blog

  1. Author

   Hoi Marleen,…thx Maar dit is niet het kaartje van Ellie šŸ˜‰

Comments are closed.