Naast de vele geboortekaartjes voor jongens, moest ik natuurlijk ook iets voor al die lieve en trotse opa’s en oma’s maken. Dus gingen we aan de slag om een paar kaartjes te maken om hen te feliciteren met de geboorte van hun kleinzoon. De vorige kaart die ik had gemaakt met “Gefeliciteerd, een kleinzoon” was vrij grof van opzet. Deze kaart wilde ik iets fijner en liever maken. Ik heb er nog een paar kaarten gemaakt als het gaat om “een kleinzoon”. En die komen binnenkort ook op m’n site voorbij. Dus er komt nog genoeg om te bekijken.

 

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1248 Cirkel met fijne bloemen, Marianne Design
– CR1352 Label, Marianne Design
– AK0039 Knipvel, Marianne Design
– EC0081 Baby clearstamp, Marianne Design
– 130501/1150 Gefeliciteerd clearstamp, CraftEmotions
– 6410/0021 Met de..kleinekind clearstamp, Joy!

– Tombow multi mono liquid glue
– Tombow ABT dual brush pennen
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action

Gezellig dat je weer even kwam kijken. Tja alweer een blauw kaart,..maar ja de opa’s en oma’s verdienen natuurlijk ook een felicitatie :-). Tot de volgende kaart![/one_half] [one_half last]2016-05-18.KleinkindJongen[/one_half] [clear]

1 reactie

  1. Wat ontzettend leuk.
    Verkoop je die kaartjes ook. Zo ja waar en hoe en wat zijn dan de kosten.

Comments are closed.