Laatst plaatste ik 4 Holland kaarten op mijn kaartenblog. Daar had ik deze kaart ook bij kunnen plaatsen, was het niet dat ik deze iets mooier vond en deze kaart dus iets meer aandacht verdiende. Hij zit op dit moment nog in mijn eigen kaartenbak, te wachten op iemand waar ik hem naartoe kan sturen. Iemand die echt bij de kaart past. Zelf vind ik het erg leuk dat de kaart diepte heeft, het net lijkt alsof je richting de zee zit te kijken. De zee, die achter de molen en de vuurtoren ligt. Naar mijn idee is het een warme en zachte kaart geworden. Een kaart die ik zeker nog wel een keer zal proberen te maken,…al maak ik nooit helemaal dezelfde kaart. Op de één of andere manier kan ik dat gewoon niet…

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– MB 0109 Knipvel, Marianne Design
– PK9120 Papier Old Press, Marianne Design
– LR0208 Molen, Marianne Design
– LR0381 Holland horizon, Marianne Design
– EWS2205 clearstamp, Marianne Design
– Create A Card no. 8, Crealies

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
– Papier, Action
– Bloemetjes mal, Boekenvoordeel

Hopelijk heb je weer genoten van mijn nieuwe creatie die ik met jullie deel. Tot de volgende kaartenblog…[/one_half] [one_half last]2016-04-01-holland[/one_half] [clear]

2 reacties

 1. Hallo Divien, wat een super gave kaart vind ik dit.

  Nu had ik een vraagje; ik wil graag ook zo’n kaart maken, maar heb geen flauw benul van de maten van zo’n kaart??

  Zou je me misschien hierbij kunnen helpen?

  Vriendelijke groetje,
  Alie

  1. Author

   Hoi Alie, bedankt voor je reactie. Ik ga je even per e-mail uitleg erover sturen 🙂

Comments are closed.