We doen op de valreep nog mee met de Marianne Design Challenge nr. 154.nadat ik gastdesigner mocht zijn bij challenge 153. De opdracht luide als volgt: “Maak een kaart met een OUDE FOTO. Dat mag uiteraard ook een vintageplaatje van Marianne Design zijn en verder zoveel mogelijk MDesign”. Ik heb de keuze gemaakt om met een van de vintage plaatjes mee te doen. Aangezien ik even niet bij oude foto’s kon. Hieronder zie je het resultaat…

En wat is leuker dan meteen een kaartje te maken in de nieuwe hype “strand en zee”. Dit was voor mij ook wel weer nieuw. Hoe creĆ«er je goed strand, duinen en dan toch diepte. Ik ben benieuwd of jullie m’n kaartje geslaagd vinden? šŸ™‚

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– VK 9543 Vintage plaatje, Marianne Design
– TC0838 clearstamp Zee, Marianne Design
– TC0840 clearstamp Duinen, Marianne Design
– EC0163 clearstampt tekst, Marianne Design
– CR1361 Wolken rand, Marianne Design
– CR1363 Schelpen, Marianne Design
– LR0418 Touw, Marianne Design
– LR0422 Strand hutje, Marianne Design

– Tombow Mutli Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action

Hopelijk tot de volgende kaart :-)[/one_half] [one_half last]2016-06-07.GenietVanDeKleineDingen[/one_half]

4 reacties

 1. leuk kaartje
  bedankt voor het meedoen
  groetjes jolanda bongers
  dt challengeblog MD

 2. Zeker een leuke kaart Divina
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge

  Gr. Anita
  MDblog

 3. Super leuke kaart!
  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

 4. Goedemorgen Divien,wat een lief kaartje!!
  Lees net je reactie op mijn ATC kaartjes van Don en Daisy, ik heb ze ingekleurd met Derwent Coloursoft en dan gebruik ik ze zonder reukloze terpentine.
  Een fijne dag,
  Colinda.

Comments are closed.