Onlangs deed ik mee aan de Don & Daisy challenge nr. 30. Want naast de Marianne Design Challenge blog, is er ook een blog van de aparte lijn van Don & Daisy. Daar kun je super leuke ideeën op doen om kaarten te maken, en daar ben ik dus ook regelmatig even te vinden. Dus ik dacht,…laat ik dan nu ook maar eens gezellig daar met de challenge mee doen. Weer een leuke uitdaging, en een mooi doel om een extra leuk kaartje te maken. Een mooie bewerkelijke kaart werd dit, daarmee won ik de tweede prijs.

2015-05-15.Don&Daisy01

En natuurlijk heb ik van mijn gewonnen prijs een lief kaartje gemaakt. Don geeft Diasy een mooi bosje bloemen.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– Clearstamp DDS3330, Marianne Design
– CR1358 Bloem, Marianne Design
– CR1359 Vierkant met stikrand, Marianne Design
– DF3404 Designfolder, Marianne Design

– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Tombow ABT Dual Brush pennen

nr. N57
nr. 025
nr. 245
nr. 743
nr. 850
nr. 977

– Papier, Action
– 3D foam pads, Action[/one_half] [one_half last]2016-05-15.Don&Daisy[/one_half]

Nu zou ik natuurlijk met deze kaart ook mee kunnen doen aan de Don & Daisy Challange nr. 31. Want ben verliefd op die super leuke Don & Diasy stempels. Maar ik vind het leuker om daar weer een nieuwe voor te maken. Helaas gaan ze na deze challenge er mee stoppen. Erg jammer :-(, maar ja. We gaan wel gewoon gezellig door hoor met kaartjes maken van Don & Daisy.

Gezellig dat je even kwam kijken, tot de volgende kaart :-).

1 reactie

  1. Wat leuk meis gefeliciteerd!!

    Dikke felicitatie knuffel xxx

Comments are closed.