Daar is hij dan, als gast designer dit keer, de kaart voor Marianne Design Challenge 153. Ik ben enorm trots dat ik deze challenge als gast designer mag deelnemen. Erg verrast was ik, dat ik uitgekozen werd. Het moest een CAS kaart worden,…toen gingen mijn wenkbrauwen toch echt omhoog. De term kende ik nog niet… foei foei, en dus wist ik in eerste instantie ook niet wat er met een cas kaart bedoeld werd. Gelukkig kreeg ik duidelijke uitleg van Anita, bedankt daarvoor :-).

Het leuke van het gast designer mogen zijn bij deze challenge, is het feit dat dit ook echt een flinke uitdaging voor mij is geweest. Ik ben namelijk meer van de bewerkelijkere kaarten. Ben niet zo’n held in “veel lege ruimte” haha, ik hoop dan ook dat ik hiervoor geslaagd ben!

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– PB7045 Eline’s Fresh Flowers, Marianne Design
– DF3404 Embossing mal, Marianne Design
– COL1379 Orchidee, Marianne Design
– EC0147 Clearstamp tekst, Marianne Design

– TIM20233 Peeled Paint, Distress inkt, Ranger
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action

De orchideeën heb ik met van alles en nog wat op deze manier gekregen,…maar vraag me niet meer met welke materialen haha. Tja,..het was ook zo warm toen ik deze kaart maakt ;-).

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben. Een succesvolle challenge toegewenst aan iedereen![/one_half] [one_half last]2016-05-09.Bedankt[/one_half]

2 reacties

 1. Het is een prachtige kaart geworden. Ik vind clean and simple ook moeilijk, ik moet er nog even goed over nadenken!
  Leuk zoals je de design folder op verschillende manieren verwerkt hebt.

  Groetjes Nicolette

 2. Leuk dat je de uitdaging hebt aangenomen Divinia, hij is goed gelukt en zeker omdat het niet echt je ding is.
  Misschien toch eens vaker doen.
  Bedankt voor je bijdrage.

  Gr. Anita
  MDblog

Comments are closed.