Een babykaart, het liefste met een Eline diertje…dat is niet zo heel moeilijk :-). Ik doe mee met de Marianne Design Challenge nr. 151. Ik ben er heerlijk relaxed mee bezig gegaan en er is een super lief kaartje uitgekomen. En ik moet toegeven, dit kaartje had ik weer nodig. Want ondanks m’n geboortekaartjes die ik de afgelopen tijd heb gemaakt, heb ik er inmiddels maar weer weinig over haha. Dus een challenge die ook nog eens op een goede tijd kwam :-).

Ondanks dat ik met een blaasontsteking en koorts binnen zat de kaart toch voor elkaar gekregen. Al heb ik weinig aan buiten gemist, want het weer is nou niet echt om over naar huis te schrijven. En ondanks dat we ziek zijn, lukt knutselen gelukkig nog wel. Een goede afleiding!

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– PB7049 Eline’s babies blue, Marianne Design
– AK0030 Knipvel, Marianne Design
– PL1524 Clearstamp, Marianne Design
– CS0892 Clearstamp Welkom op de Wereld, Marianne Design
– LR0395 Sierlijke rand, Marianne Design
– LR0304 Schoentjes jongen, Marianne Design
– COL1323 Bloemetjes, Marianne Design
– COL1386 Giraffe, Marianne Design

– Papier, Action
– 3D foam pads, Action
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– Lint, Boekenvoordeel
– Steentjes, Action
– DD3582 Baby fles, Dutch Doobadoo

Ik hoop dat jullie weer van mijn knutselpraat hebben genoten, tot de volgende kaart!
[/one_half] [one_half last]2016-04-25.BabyflesJongen

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]

7 reacties

 1. Mooie kaart !!
  Gezellig dat je meedoet en beterschap.

  Mieke, MD Challenge blog

  1. Author

   Dank je Mieke! Gelukkig lukt het knutselen nog, en dan is het een welkome afleiding.

 2. Hele leuke babykaart Divien!
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  MD challenge blog

 3. Schitterende kaart Divien.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge

  Gr. Anita
  MDblog

 4. Wat een leuke babyfleskaart heb je gemaakt ondanks dat je niet fit bent.
  Gezellig dat je met onze challenge meedoet.
  Groetjes Ellie
  DT MD challenge blog

  1. Schattig, leuk zoals de giraffe om het hoekje komt kijken!
   Dank je wel voor het meedoen
   Gr Wybrich
   DT MDchallenge blog

Comments are closed.