Ik zal eerlijk zijn. Kinderkaarten ben ik nog niet echt een held in. Dus we zijn voor de “Marianne Design Challenge 148” maar aan de slag gegaan. Geprobeerd om een idee wat in m’n hoofd zat uit te werken, maar helemaal tevreden ben ik er niet over. Voor m’n gevoel klopt er iets niet of mis ik iets. Ondanks dat laat ik jullie natuurlijk wel het resultaat zien. Ik vermoed zelf ook wel, dat een 4-jarig kindje dit kaartje hartstikke leuk vind, en totaal niet kijkt naar hoe het gemaakt is haha. Het idee van de kinderkaart is in ieder geval “De dierentuin met speeltuin”.

Al moet ik wel toegeven, nu ik dit kaartenblog aan het typen ben, ik weer nieuwe ideeën krijg voor kinderkaarten. Dus het heeft me ook weer niet niks opgeleverd. Toch een goede challenge dus, die me weer iets verder heeft gebracht met kinderkaarten :-).

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– PB7045 Eline’s Fresh Flowers, Marianne Design
– LR0371 Pop Up, Marianne Design
– LR0308 Trein, Marianne Design
– LR0370 Denneboom, Marianne Design
– COL1399 Aap, Marianne Design
– COL1386 Giraffe, Marianne Design
– CR1319 Hartelijk Gefeliciteerd, Marianne Design
– CA3111 Party nummers, Marianne Design
– PL1504 clearstamp stiksel, Marianne design

TomBow Multi Mono Liquid Glue
Gelpennen, Action
3D foam pads, Action
Papier, Action

Overigens moet ik ook toegeven dat dit de eerste kaart is die ik maak na een aantal weken niet tot amper te hebben geknutseld. Het is dan net of dat ik weer een beetje moet inkomen ofzo. Net alsof m’n creativiteitshendel aangeslingerd moet worden en op gang moet komen. Hoe dan ook, weer een kaart af. Ik ga zo snel kijken wat de rest van knutselaars voor mooie kaarten hebben gemaakt. Tot de volgende keer![/one_half] [one_half last]2016-03-13.KinderkaartDierentuin

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]

4 reacties

 1. Gezellig kinderkaartje geworden! Leuk dat je meedoet met de MDchallenge!
  Groetjes Boukje.

 2. Gaaf!! Zo leuk het aapje met zijn staart hangend aan de bovenkant van de kaart!
  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

 3. Erg leuk kaartje !!
  Gezellig dat je meedoet.

  Mieke,MD Challenge blog

 4. Super leuke kinderkaart Divien!
  Gaaf gedaan met de pop-up mal en leuk dat je het treintje en de boompjes erop hebt verwerkt.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  MD challenge blog

Comments are closed.