Dame op leeftijd

Op aanvraag een kaart maken voor een verjaardag van een lieve dame op leeftijd. Iets wat ik nog niet vaak heb gedaan, dus een leuke uitdaging om er iets moois van te maken. Wel vrolijk, een kaart van nu, maar voor een hogere leeftijd. Voor een eerste keer zo’n kaart maken was ik best tevreden. Ben namelijk niet zo’n bloemen op kaarten mens, en houd niet van die mega dikke enveloppen omdat de bloemen zo hoog zijn. Het moeten wel kaarten blijven ;-). Maar dat is mijn visie op het kaarten maken. Uiteraard vind ik sommige reacties van mensen op het internet wel onwijs mooi!

 

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– COL1394, Marianne Design
– LR0376, Marianne Design
– ET0010 Dixi Toppers, Dixi Craft

Van het label met stempel “Hartelijk Gefeliciteerd” kon ik even zo snel niet meer het artikelnummer en merk terug vinden. Sorry, sommige spullen heb ik al een tijdje en daar heb ik in het begin niet alle info van bewaard.

– Lint, Action
– Papier, Action
– Tombow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action
[/one_half] [one_half last]2016-02-17.Gefeliciteerd01

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half]

2 reacties

 1. Hoi Divien,

  Je uitdaging is goed gelukt hoor!!! Het is niet altijd makkelijk om voor een ouder iemand soms iets passends te maken. En de bloemen passen er mooi bij.

  Fijn weekend!!
  Groeten van Femminde

  1. Author

   Dank je Femminde, voor je compliment. Fijn te horen dat m’n uitdaging gelukt is.

Comments are closed.