Voor alles is een eerste keer, zo ook voor mij om mee te doen aan de “Marianne Design Challenge” en wel nr. 145. En meteen een ontzettend leuke uitdaging, een “Romantische Trouwkaart” maken. Gelukkig had ik wel een paar mooie mallen van Marianne Design waarmee ik aan de slag kon. Het was ook echt leuk om van materiaal van één bepaald merk een kaart te maken. Vaak gebruik ik toch wel meerder merken door elkaar.

Maar zelf vind ik, dat wel duidelijk gebleken is, dat ik ook zeer zeker een prachtige kaart kan maken met spullen van maar één merk. Ik had eigenlijk een idee in mijn hoofd wat ik wilde maken, maar ik zag tot mijn ‘kleine teleurstelling’ dat er al een kaart bij stond met dat idee. Dus was er een extra uitdaging, om een andere kaart in mijn hoofd te creëren. En die kwam al snel boven drijven.

[one_half] Materialen die ik gebruikt heb:

– LR0345 Bruid & Bruidegom, Marianne Design
– LR0360 Klein gras, Marianne Design
– LR0337 Petra’s bellen, Marianne Design
– LR0261 Boom & vlinder, Marianne Design
– LR0206 Klimop, Marianne Design

– PK9117 Nostalgic Pictures, papier Marianne Design
– EC0138 ‘n heel fijne Dag, clearstamp Marianne Design

– 15 x15 cm kaart, Action
– Gelpennen, Action
– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– 3D foam pads, Action

Wat leuk dat je weer even lang kwam om mijn nieuwste kaart te bewonderen. Duim je even mee dat mijn kaart in de smaak valt :-). Tot de volgende kaart maar weer![/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten
klik op de foto om deze te vergroten
[/one_half]

 

14 reacties

 1. Mooi kaartje! Wat leuk dat je de stap hebt genomen om mee te doen met de MDchallenge!
  Groetjes Boukje.

  1. Author

   Dank je Boukje! Ja, ik dacht laat ik het maar eens proberen. Niet alleen om iets te kunnen winnen hoor, maar ook om mijn meest creatieve ikke naar boven te halen. En nog leuker, weer een kaartje te hebben om te kunnen versturen.

 2. Leuk Divina dat je de uitdaging bent aangegaan. Het haalt vaak het beste in je naar boven.
  Prachtige kaart heb je gemaakt.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge

  Gr. Anita
  MDblog

  1. Author

   Hoi Anita, dank voor je reactie en je compliment. Ik heb al heel lang een eigen site en maakte vroeger al kaarten. Maar toen ik chronisch ziek werd lukte dat niet meer. Maar inmiddels zijn er nieuwe mogelijkheden gekomen,…en daar kwam ik 1,5 jaar geleden achter. Dus toen weer begonnen. Eerst blogde ik veel over persoonlijke dingen, maar het van me afschrijven lukt steeds minder goed. Dus dacht ik, laat ik m’n website omtoveren tot een blog dat vooral gefocust is op Kaarten. En nu dus mijn volgende uitdaging,…de challenge :-).

 3. Een schitterende romantische trouwkaart Divina!
  Prachtige combinatie van stanzen heb je gemaakt.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  MD challenge blog

  1. Author

   Hoi Marleen, bedankt voor je grote compliment. Erg leuk jullie reacties. Ik denk dat ik inmiddels door jullie reacties wel zo enthousiast ben geworden dat ik vaker mee ga doen :-). Ik volg jou ook op pinterest! Doe ik altijd inspiratie op hihi,…maar maak altijd m’n eigen idee van alles. En ook leuk, nooit twee keer hetzelfde. Groetjes terug

 4. Je hebt een hele mooie kaart gemaakt, Divina.
  Leuk dat je volger bij mij bent geworden.
  Leuk dat je meedoet aan de challenge.

  Groetjes,
  Yvonne.
  MD challenge blog.

  1. Author

   Hoi Yvonne, bedankt voor je compliment. Ik dacht laat ik maar eens op deze manier anderen te volgen, altijd leuk om te zien wat anderen maken!

 5. Je hebt er een prachtige huwelijkskaart van gemaakt Durvina. En zo te horen heb je de smaak te pakken om gezellig met onze challenges mee te doen. Geweldig veel plezier er mee wij komen graag bij je langs om je kaart te bewonderen.
  Bedankt voor het mee doen en tot de volgende keer maar weer.
  Groetjes Ellie
  DT MD challenge blog

  1. Author

   Hoi Ellie, bedankt voor je compliment. Jullie enthousiasme werkt inderdaad aanstekelijk. Nu ik m’n kaarten aan het nalopen ben, zie ik dat ik al veel vaker met alleen Marianne Design mallen, stempels en papier heb gemaakt :-).

 6. Schitterende kaart!! Wat heb je die mooi gemaakt!
  Dank je wel voor het meedoen!
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

  1. Author

   Dank je voor het compliment! En jullie enthousiasme begint er ook voor te zorgen dat ik vast ook met de volgende mee doe 😀

 7. Mooi kaartje.
  Leuk dat je meedoet.

  Mieke, MD Challenge blog

  1. Author

   Dank je 🙂 ik vind het ook al erg gezellig.

Comments are closed.