Na één van winnaars te zijn geweest van de Marianne Design Challenge 145, gaan we gezellig mee doen met de nieuwe Marianne Design Challenge 146. Het maken van een kado-envelop met minimaal 3 artikelen van Marianne Design. En het is me weer gelukt hoor 🙂 heb zelfs meer artikelen van Marianne Design gebruikt. Totaal iets nieuws voor me, nog nooit zoiets gemaakt. Een leuke verfrissende uitdaging.

Omdat het voor mij een totaal nieuwe ervaring was heb ik eerst eens goed gekeken naar voorbeelden van de andere kandidaten. Er stonden er gelukkig al een heel aantal online. Het idee werd me al wel snel duidelijk. Wat me wel opviel, was dat de meeste kado-enveloppen voor vrouwen gemaakt waren. Een extra uitdaging voor mezelf,…maak er dan maar eentje voor een man. En naar mijn idee is me dit best aardig gelukt. Ik mag hier nog wel eens mee aan de slag, want helemaal in de vingers heb ik het nog niet, vind ik zelf. Maar dat komt vast wel goed met het knutselvirus waar ik voor levenslang mee besmet ben.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1292 Stropdas, Marianne Design
– CR1324 Tandwielen & Moertjes, Marianne Design
– CR1348 Hout, Marianne Design
– LR0289 Silhouet man, Marianne Design
– LR0220 Gefeliciteerd, Marianne Design
– ECO0138 Clearstamp tekst & ink/koffie spetter, Marianne Design

– Papier Rustic Wood PK9124, Marianne Design
– Papier Industrial PPIN19, StudioLight

– TomBow Multi Mono Liquid Glue
– Grijs lint, Action
– 3D foam pads, Action
– Gelpennen, Action

Wat ontzettend gezellig dat jullie mijn nieuwe creatie weer kwamen bewonderen. Het is weer even afwachten op de uitslag. Maar of ik nou iets gewonnen heb of niet, maakt niets uit. Het leukste vind ik inmiddels al de uitdaging. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Anders had ik waarschijnlijk nog niet zo’n kado-envelop gemaakt. En nu ben ik inmiddels enthousiast om nieuwe dingen uit te proberen 🙂 Tot de volgende keer![/one_half] [one_half last]2016-02-14.Kado-envelopMan01

2016-02-14.Kado-envelopMan02

2016-02-14.Kado-envelopMan03

klik op de foto’s om deze te vergroten[/one_half]

7 reacties

 1. Leuk hè om je te laten uitdagen door een challenge. Mooie stoere envelop geworden! Leuk dat je meedoet met de MDchallenge!
  Groetjes Boukje.

 2. Wat een schitterende cadeau envelop heb je gemaakt Devien.
  Heel erg mooi gedaan, mijn complimenten.
  Bedankt voor het meedoen met onze challenge.
  Gr.Thea
  DT Challengeblog MD

 3. Wat leuk Divien dat je zo enthousiast aan de slag bent gegaan met een prachtige resultaat.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge

  Gr. Anita
  MDblog

 4. Een ontzettend mooie en stoer cadeau envelop Divien!
  Prachtig gemaakt.
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  Lieve groetjes, Marleen
  MD challenge blog

 5. Hij is super mooi! Leuk dat je er een mannenversie van gemaakt hebt!

  Dank je wel voor het meedoen
  Gr Wybrich
  DT MDchallenge blog

Comments are closed.