Nieuwe start

Bloggen zoals het eerst ging, dat gaat hem niet meer worden. Dat is me inmiddels wel volkomen duidelijk. Hoe graag ik het ook wil, het schrijven gaat helaas niet meer zoals het eerst vanzelfsprekend ging. En het ging me meer tegenstaan, dan dat het me plezier gaf, dus was het afgelopen jaar een zielig hoopje op mijn site.

Dus wil ik iets nieuws proberen. Iets wat me misschien minder frustratie geeft en wat me meer plezier oplevert. M’n site zal voornamelijk gaan bestaan uit blogs over het maken van kaarten. M’n hobby, die ik sinds 1,5 jaar weer op heb gepakt en wat me totale ontspanning geeft. In m’n hobby hoek die ik heb gecreëerd kan ik echt volledig tot me zelf komen.

Ik zal waarschijnlijk ook nog wel eens over iets anders schrijven, maar die keren zullen denk ik op een hand te tellen zijn, en mocht het me wel weer een tijdje lukken, dan is dat leuk. Maar ik heb mezelf voorgenomen dat het geen frustratie meer moet zijn. En deze weg inslaan geeft het me vermoeden dat dat moet gaan lukken.

Dus ik hoop iedereen te kunnen verblijden met m’n leuke, mooie en creatieve creaties en wie weet ben ik ook nog wel een inspiratiebron voor anderen.

Veel lees & kijk plezier 🙂

1 reactie

  1. Als jij je ontspanning daarin kunt vinden dan werkt dat zeker positief door op je lichaam.
    Leuk Divina. Ga je volgen

Comments are closed.