Kleine kaartjes, ze zijn zo lief en schattig. Met de nieuwe vierkante Cardzz 511 kun je heel makkelijk zo’n lief klein kaartje maken. Daarbij kun je eventueel met de nieuwe Cardzz 512 deze heel leuk opmaken. Omdat ik de kaartjes zo makkelijk kon maken, heb ik er drie om aan jullie te laten zien. 

De eerste is een algemeen kaartje die ik naar een goede vriendin kan sturen. Gewoon omdat het kan, of omdat ze een dikke knuffel kan gebruiken. De prachtige vlinder heb ik 3 x uitgestanst van gewoon papier, met daarop een vel geplakt van maak van je stansvorm een sticker. Alleen heb ik het niet aan de onderkant geplakt maar op de bovenkant. Dus als je de vlinder uit gaat stansen moet je zorgen dat de plaklaag aan de bovenkant zit. De buitenste rand van de vlinder heb ik ook een keer uitgestanst van vellum papier. De derde uitgestanste vlinder heb ik op het vellum papier geplakt. Daarna heb ik de vlinders bewerkt met Foilzz. De onderste met goud, de middelste alleen zilver en de bovenste geprobeerd heel natuurlijk allebei de kleuren terug te laten komen. Met de leuke Tekst en Zo stempels heb ik een lieve tekst kunnen stempelen op de kaart. 

Een sjieke kaart om iemand te feliciteren. Het zilveren oplegvel is gewoon wit papier met een laag, maak van je stansvorm een sticker. De binnenkant van de vlinder daarna eruit gestanst. Het vel daarna met lijm opgeplakt op het rode vel. Daarna de beschermlaag eraf gehaald zodat het hele oplegvel plakt. Hierna een laag Foilzz erop aangebracht. Even goed glad strijken met een vouwbeen. Nu kun je de laag Foilzz eraf halen en houd je een hele zilveren laag over. Het geeft niet een heel glad effect, maar juist een beetje een vintage look. Erg mooi. Nu hoef je de kaart alleen nog maar af te maken met een tekst. Het hoeft natuurlijk geen verjaardagskaart te zijn, het is maar net wat je nodig hebt en welke kleuren je gebruikt.

En de laatste kaart, daar heb ik gekozen voor een serieuze kaart. Qua kleur en bericht. De vlinder heb ik gemaakt op dezelfde manier als bij bovenstaande kaarten al beschreven is. Hier heb ik dus de Cardzz 512 bij gebruikt om de opmaak nog iets specialer te maken. 


Hopelijk heb ik jullie weer mogen inspireren, een hele fijne dag gewenst.


Groetjes, Divina

Materialen die ik gebruikt heb: