Verliefd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik verliefd ben op de nieuwe Botanical Leaf Cardzz stans. Wist meteen dat het een mooie pagina in mijn bullet journal zou gaan worden. Mooi groen, vrolijk en zomers. Want we gaan weer de zomermaanden in.

Maar hoe enorm balen was het, toen ik op bevrijdingsdag mijn enkel brak. Daar ging mijn mogelijkheid om aan het werk te gaan op mijn creatieve plek. Want met gips de trap op was hier geen optie. Gelukkig kwam mijn goede vriendin langs en die heeft mijn halve crea-kamer naar beneden gehaald. En dus kon ik gelukkig toch voor jullie aan de slag.

De pagina moest vooral vrolijkheid en natuur uitstralen. En de mogelijkheid dat ik er op een sneaky manier een herinnering in kon verwerken. Want dit was een herinnering die natuurlijk wel invloed op mijn dagelijks leven had, maar ik niet graag aan herinnert wil worden. Dus heb ik geprobeerd om van de Botanical Leaf Cardzz stans een secret pocket te maken. En dat is goed gelukt zoals je ziet.

Voor deze bullet journal pagina, om de maand juni in de leiden, heb ik gebruik gemaakt van vier producten uit de juni collectie en voor de basis van de pagina een pagina stans uit de For Journalzz & Plannerzz. Die zijn altijd enorm fijn om als basis te gebruiken. De achtergrond op de pagina heb ik eerst zelf gemaakt met de Tombow ABT’s. Heel simpel door een glad plastic ondergrond te gebruiken, daar kleuren op aan te brengen. Licht vochtig sprayen en een soort van deppen maar. En net zolang bezig gaan tot wanneer jij tevreden bent. Als extra touch heb ik de Bits & Pieces stempels 262 Hibiscus met Tombow ABT’s gekleurd en daarna op het papier afgedrukt.

Daarna ben ik verdergegaan met het blad. De inline stans heb ik op dezelfde manier kleur gegeven als de pagina en de outline stans heb ik van gewoon wit papier uitgestanst. Daarna heb ik de outline nog eens uitgestanst op leuk design papier. En daar heb ik 0,7 cm van de rand afgeknipt. Zodat deze binnen het outline blad zou vallen. Door op alleen de onderste helft, langs de rand, aan de achterkant van de botanical leaf dunne reepjes foamtape te plakken valt het smallere blad aan de achterkant erin. Door een bloem van de Bits & Pieces 262 iets in de knippen en vast te plakken aan de stengel van het blad wat er achter valt kun je het blad wat eronder valt er daarmee uit trekken. En zo wordt het een niet opvallend verstopte pocket.

De volgende materialen heb ik gebruikt:

Crealies Stansen/Dies:

Crealies Stempels/Stamps:

Crealies Planners:

Crealies Basis/Basics: