Daar stond ik dan in de kamer, ik sprong zowat een gat in de lucht. Crealies kwam met een gloednieuwe mal. Een mal waarmee ik een Magic kaart kan maken. Die maakte ik al graag, al had ik altijd ruzie met telkens zelf de maten te meten en uit te werken. Maar oh wat is dit een uitkomst! Geweldig, zo fijn. Nu kan ik eindelijk vrij makkelijk en snel een mooie Magic kaart maken. Een verademing. Stiekem zou het ook nog supertof zijn als Crealies hier ook nog een vierkante versie van gaat uitbrengen. Al ben ik ook van plan om eens te gaan kijken of ik een manier kan vinden om deze stansset makkelijk omgezet kan worden naar een vierkante optie, met een paar kleine aanpassingen. We hebben voorlopig nog wat te doen dus. Vermaak is al ingepland de komende tijd. 

Je kan deze stansset op vele verschillende manieren gebruiken. Maar de Magic kaart ermee maken is echt mijn favoriet. Het geeft een extra leuk effect voor de ontvanger. In principe kan je dus ook de tekst op de kaart verstoppen op deze manier. Extra leuk. 

Tutorial Nederlands gesproken:

Tutorial English spoken: Magic Slider Card