Al scrollend langs mijn twitter timeline kom ik een lieve oproep tegen van iemand, die vraagt of mensen haar dochter misschien leuke verjaardagspost willen sturen. Om haar extra in het zonnetje te zetten deze verjaardag. Rosa, zoals jullie wellicht kunnen zien / lezen is 5 jaar geworden. De moeder van Rosa vertelde mij wat haar favoriete kleur is, wat ze leuk vind en waar ze van houdt. En toen ben ik aan de slag gegaan.

Dat het een naam/letter kaart zou worden was voor mij al duidelijk. Die maken altijd zo’n leuke indruk op mensen. Je kan er zoveel leuke kanten mee op. En in dit geval een naam, de naam Rosa. De kleur blauw was favoriet en glitters waren ook zeker een must. Ook al ben ik daar zelf een soort van allergisch van (iets met je vind ze 5 jaar later nog terug), heb ik flink uitgepakt. Alle letters, inclusief de cijfers en de sterren heb ik opgemaakt met glitterpapier. De stofzuiger heeft me nog nooit zo vaak gezien ha ha.

Door eerst de basis te maken. Dus eerst de letters, cijfers en sterren, heb je al een mooi beeld van hoe groot de kaart wordt en waar je dingen zou kunnen plaatsen. Daarna ben ik de katten en panda’s gaan maken. Het is altijd geweldig om de Eline’s diertjes op te maken, want je hebt zoveel mogelijkheden vaak. Dus is er iets wat zit, ligt, hangt en staat… En het leukste was, dat ik de panda’s ook nog eens van glitters heb voorzien. En wel de buik van de panda. En Rosa, ik vind panda’s stiekem ook echt super leuk!

Materialen die ik gebruikt heb:

Marianne Design

  • COL1409 Eline’s Panda & Beer
  • COL1453 Eline’s Kitten
  • DF3454 Karin Joan’s Letter Board

Dutch Doobadoo

  • 470.990.010 DDBD Mask Art Stencil Alphabet A-Z 12 cm
  • 470.990.060 DDBD Stencil Art Shapes

Overig

  • Tombow Multi Mono Liquid glue
  • Tombow Mono Graph (vulpotlood)