Daar zit ik dan, inmiddels midden in de herfst. Maar oh wat kan ik slecht dat grijze muizen weer. Dus wat doe je dan,…juist een fris en vrolijk uitziende pagina maken in je bujo. En dan nog het liefste, een positieve. Met de mooie kleuren “peacock feathers en cracked pistachio” ben ik met de “Barbara stencil” aan de slag gegaan. 

Door met dit stencil te werken heb je meteen een geweldige achtergrond. En wanneer je dan speelt met verschillende kleuren kun je ook met meer kleuren werken op de rest van de pagina. Doordat het patroon wel redelijk druk is, vind ik het zelf dan mooi om de rest wat rustiger te houden, door egale kleuren te kiezen. 

Om het mooie plaatje van de grote vlinder iets op te leuken. Heb ik de kleine uit gestanste vormpjes gebruikt om bij de boven- en onderkant van de vlinder extra effect aan te brengen. Om de pagina’s extra aan elkaar te verbinden heb ik gekozen om in het midden de patternzz mix stans te gebruiken en die exact doormidden te snijden. En de twee helften dan aan iedere kant op de pagina te plakken. 

Materialen die ik gebruikt heb: