Help,…. Ik zie sterretjes ha ha ha. Zo kun je ook wel naar mijn pagina kijken. Maar ik zie een warme, schitterende pagina. 

En dat schitteren is een beetje letterlijk, want het goud glimt. Ook de sterren die ik met goud gekleurde inkt heb gestempeld, vallen mooi op. Een paar oneffenheden, mee hè, niemand is perfect zeg ik dan.

Leuk is het ook om te combineren van stencils, stempels en stansen. Ook de stansen heb ik op verschillende manieren gebruikt. Om voor de dagen een mooie plek te creëren, heb ik de stans niet alleen met de snijmachine gebruikt maar heb ik deze ook gewoon overgetrokken langs de buitenste rand. Daardoor kon ik een leuk doorzichtig randje er achter maken. 

Nu achteraf denk ik dat ik deze vellum achtergrond ook nog op een andere manier kon verwerken, maar dat komt een andere keer wel. 

Ja,…mijn december maand in m’n planner/bujo wordt echt een ster ;-). Heb zin, om nu lekker meteen ook de andere pagina’s te maken. Werk jij ook vaak in het voren?

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies Stansen

Crealies Stempels

Crealies Stencils

  • Stencilzz & Maskzz no. 317, Rozet Starlight (CLSTM317)

Crealies Basics