Eigenlijk ben ik niet van de kleur roze. Maar dat oud roze of soms ook wel vintage roze genoemd vind ik wel tof. Met gebruik van de masking sheets heb ik een hele simpele maar toch ook warme en chique pagina gemaakt. De maand waarin je deze pagina gebruikt kun je natuurlijk zelf invullen. Je kunt natuurlijk ook hele andere kleuren gebruiken. Bijvoorbeeld blauw, dit is dan weer een meer koude kleur en zou natuurlijk dan ook prima in de winter kunnen. Denk aan bruin en rood, dat pas dan ook weer prima bij de herfst. En zo kan je deze stempels eigenlijk het hele jaar door in je bujo of planner verwerken.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies Stansen

Crealies Stempels 

  • a Perfect Match stempels, Bloemen boeket A – CLPMS01
  • a Perfect Match stempels, Bloemen A –  CLPMS02

Crealies Stencils

  • Decoratie Zeshoeken – CLSTJP504

Crealies Basics

Tombow ABT dual brush pens