Boeken lezen of luisteren. Een fijne bezigheid, die me veel rust geeft. Het is leuk om bij te houden welke boeken ik gelezen heb en wat ik ervan vond. Met de blending stencils rectangle heb ik de vakken waar ik de boeken in heb geplakt vormgegeven. Met de Tombow ABT dual brush pennen heb ik de uit gestanste bloemen en de rest van de bladzijde opgemaakt. De rechthoekige vlakken met kleine bloemen erin, laat zien met de 1, 2 of 3 bloemen erin hoe goed ik het boek vond. Het woord boeken qua opmaak vond ik zeer passend bij de bloemen.

Kortom het nodigt uit om lekker verder te lezen. 

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies Stansen

Crealies Stempels

  • A Perfect Match stempels, Bloemen boeket A – CLPMS01
  • A Perfect Match stempels, Bloemen A – CLPMS02

Crealies Stencils

Crealies Basics 

Tombow ABT Dual Brush pens