Ja de zomermaanden, heerlijk deze tijd. Leuke dingen doen,…lekker luieren in de tuin. Dat is genieten. Daarom heb ik gekozen om deze keer een heerlijke zomerse pagina te maken. Met lekker fruit. Een wat oudere Bits & Pieces stempel, maar zo leuk nu om te combineren met de nieuwe spullen.

Met de rechthoekige stansen heb ik het frame gemaakt. Het bovenste laagje van het frame heb ik beschermd met plastic sheet. Daar kun je een papieren label insteken. En daaronder zit ook nog weer een laagje. Om een papieren label  er achter te schuiven.

Leuk zo, op deze manier kun je best een hoop verbergen of kwijt op een pagina.

Gebruikte materialen

Crealies Stansen

Crea-Nest-Lies XXL stansen no. 10, Gladde rechthoeken, hele cm
Crea-Nest-Lies XXL stansen no. 87, Gladde rechthoeken halve cm
On the Edge stans no. 28, Met dubbele stiksteeklijn
Stansen: Journaling/Planner pagina + extra laag (2x stiksteeklijn)
Alfies stansset no. 5, Kleine letters

Crealies Stempels
Stempel Decostrepen CLJP296
Bits & Pieces stempel no. 126, Citroen + sinaasappel plak