Het is warm wanneer ik deze pagina maak. Zittend bij de ventilator denk ik aan de zomer die nu hopelijk echt begint. De gun factor voor dit mooie weer voor iedereen is bij mij groot. Dus geniet vooral…

Deze keer heb ik geprobeerd de mal van de slimline card Filmrol te verwerken in mijn planner. Ik heb er dankzij de halve centimeter rechthoek XXL stans leuke labeltjes onder kunnen schuiven. Later bedacht ik me, dat je natuurlijk ook een leuk label helemaal onder de Filmrol stans kan maken. Maar ja, uiteraard had ik mijn Filmrol al opgeplakt.

Op de achterkant van de labels kan ik leuk schrijven wat ik die dag allemaal uitgespookt heb. Een agenda zeg maar, zonder dat je die heel duidelijk ziet. Mooi weggewerkt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om onder de labels foto’s te plakken. Dat als je de labels eruit trekt er een foto tevoorschijn komt. Vul het lekker in zoals jij dat zelf wilt.

Veel plezier met de nieuwe Crealies materialen. Ben heel benieuwd wat jij er van maakt.