Hoi, daar ben ik weer. Iets later dan gepland, want wat had ik toch een nieuwe leuke afleiding. Begin mei ben ik namelijk voor het eerst tante geworden. Mijn broer en schoonzus hebben een super lief en klein dochtertje gekregen. En wat is dan leuker om een leuke planner pagina daarvan te maken. 

Om de pagina te maken heb ik gebruikt gemaakt van de stans voor pagina te maken, maar dan degene met ruwe randen. De randen heb ik bewerkt met Tombow ABT dual brush pennen. Zocht daarna een leuk idee om de tekst “hoera een meisje” mooi uit te laten komen op de pagina. Omdat ik de basis pagina al met rood en geel had bewerkt dacht ik dat het leuk was om de mix & match strips stans met stiklijn te gebruiken en daar de tekst op te plakken. 

De grote nieuwe slimline filmrol stans vind ik ook echt geweldig. Die kon ik natuurlijk goed gebruiken om een fotootje op de pagina te verwerken. Om de datum van de geboorte leuk te verstoppen heb ik een corner pocket uit gestanst. Om het kaartje makkelijk uit de corner pocket te kunnen pakken laat ik het kaartje vast laten houden door de kat. Wat zijn die clear stamps toch leuk en op vele manieren bruikbaar.

Ik wens jullie een hele fijne creatieve dag verder, tot de volgende keer.

Gebruikte materialen:

Crealies Stansen

Mix & Match stansen no. 12, Strips met stiklijn CLMix12
Cardzz stansen no. 189, Slimline I, Filmrol CLCZ189
Stansen: Journaling/Planner pagina + extra laag (ruwe randen) CLJP996
Stansen: Corner Pocket M + 2 extra lagen CLJP656
Wordzz stansen with shadow no. 06, NL: hoera een baby/meisje/jongen CLWZ06
Wordzz stansen with shadow no. 99,Cijfers CLWZ99
Crea-Nest-Lies Small stansen no. 23, Asymmetrische ster met dubbele stippenlijn (4x) CNLS23
On the Edge no. 44 CLOTE44 

Crealies Stempels

Bits & Pieces stempel no. 232, Kat CLBP232
Bits & Pieces stempel no. 231, Mini’s: beer, varken, kikker, olifant CLBP231
Bits & Pieces stempel no. 205, 2x Camera CLBP205
Cijfers stempelset no. 3 CLJP109 

Crealies Basics
Tombow ABT Dual Brush Pen, Blender, colourless TBABT-N00
Tombow ABT Dual Brush Pen, Cool Grey 5 TBABT-N65
Tombow ABT Dual Brush Pen, Cool Grey 5 TBABT-055
TBABT -177
Tombow ABT Dual Brush Pen, Light Green TBABT-195
Tombow ABT Dual Brush Pen, Chinese Red TBABT-856
Tombow ABT Dual Brush Pen, Coral TBABT-873
TBABT -977