Ja,…deze tijd. Het duurt lang, hoe kom jij deze tijd door? Ik in ieder geval door vooral heel creatief bezig te zijn. En om mijn planner/journal een vrolijke pagina erbij te geven die vooral “happy toughts” bevat, dan is het deze pagina wel. Heerlijke vrolijke kleuren,..zon en zee ;-). Met distress inkt dit keer de stencilzz bewerkt. Die ronde bolletjes zijn zo vrolijk. De gaatjes verstevigers en het woord vakantie heb ik ook op kleur gebracht met distress inkt.

De pagina vakjes gemaakt door de “On the Edge” stans te gebruiken. Daarmee heb ik leuke plekjes gecreëerd om de kaartjes in te stoppen waarop staat welke steden in de betreffende landen ik bezocht heb. Onder ieder vakje heb ik een gestempelde label geplaatst met daarop het land geschreven wat ik bezocht heb.

Het laat me weer voor even terugdenken aan alle mooie herinneringen. Herinneringen die er in grote getalen zijn. Iets waar ik voor nu zeker nog op kan teren. Volgende keer misschien eens de pagina erbij maken met wat leuke foto’s. Genoeg huiswerk dus.

Gebruikte materialen:

Crealies Stansen
Stansen no. JP 609, Cijfers met schaduw CLJP609
Alfies stansset no. 3, Hoofdletters met schaduw CLALF03
On the Edge stansen no. 44, 2x pocket openingen. Met dubbele stiksteeklijn CLOTE44
Mix & Match stansen no. 12, Strips met stiklijn CLMix12
Stans: 12 Gaatjesverstevigers CLJP650
Stansen: Journaling/Planner pagina + extra laag (2x stiksteeklijn) CLJP997

Crealies Stempels
Bits & Pieces stempel no. 227, Labels CLBP227
Bits & Pieces stempel no. 228, Ticket CLBP228

Crealies Mixed Media Stencilzz/Maskzz
Stencilzz & Maskzz no. 301, Cirkels CLSTM301