Yeah nieuwe stencils! Misschien dat mensen ze anders gebruiken dan dat ik doe. Maar ben echt dol op stencils. Je kan daarmee makkelijk vormen maken en meteen kleuren op je bujo/planner pagina. Zo kun je gemakkelijk meteen een lekker opvallende pagina maken.

De eerste pagina waar ik mee ben begonnen is de groene. Ik vond het leuk om dit jaar eens de boeken die ik lees te verwerken in mijn bujo/planner. De eerste twee heb ik er meteen al in geplakt. Moet voor maart weer op zoek naar een ander goed boek… Omdat de plaatjes van boeken op internet rechthoekig zijn en glad heb ik gekozen van de stencil met gladde rechthoeken. Dankzij de Alfies Hoofdletters met schaduw valt de pagina lekker op. En leuk is het om die stansen te combineren met de Texto Cijfers klein. En wat ook super mooi is,…is dat de -Maanden NL- stempels mooi qua grootte passen bij de grootte van de vlakken van de nieuwe stencils.

De tweede pagina een andere kleur gegeven. Een van mijn lievelingskleuren. Deze keer de nieuwe stencil gebruikt met de rechthoeken maar dan de ruwe randen. Meteen een heel ander gezicht. Qua grootte van de vlakken passen ze goed op een pagina. Zeker om een mooie opzet te maken voor een week pagina zoals ik nu heb gedaan. Zelf ben ik heel clean en simpel gebleven,…maar je kunt na het opzetten op deze manier de pagina naar eigen gevoel verder opmaken. De Weekdagen NL stansen zijn ook qua grootte mooi te gebruiken bij de vlakken die door de stencils ontstaan.

Zonnige lente groetjes en tot de volgende keer…

Crealies Stencilzz & Maskzz:
Blendingstencil set A

Crealies Diversen
Watercolour / Mixed Media papier 200 gr. CLBS104
Tombow ABT Dual Brush pen no. 133
Tombow ABT Dual Brush pen no. 228
Tombow ABT Dual Brush pen no. 245
Tombow ABT Dual Brush pen no. 379
Tombow ABT Dual Brush pen no. 403
Tombow ABT Dual Brush pen no. 443