Toen ik de nieuwe producten zag, dacht ik, dat varkentje zal ik eens wassen ;-). Toevallig wilde ik al een leuke verjaardagpagina in m’n journal maken. En dit maakte het extra leuk en makkelijk om te kiezen wat ik ervan zou gaan maken. Door de leuke Pocket mal (small) te gebruiken kan ik op een leuke manier de informatie van de jarige opschrijven, en omdat ik er twee op de pagina heb verwerkt heb ik nog extra ruimte gecreëerd. De pocket heb ik nog bewerkt met de kleine On the Edge stansen no. 44. Zelf ben ik niet zo’n roze fan. Maar ja, met zo’n leuk varkentje kan ik het natuurlijk niet ontlopen. Met het groen heb ik de kleur nog een beetje weten op te breken. En dan die cadeautjes, die blijven leuk, voor verjaardagen, feestdagen enz.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies Stansen
Journalzz & Plannerzz Journaling/Planner pagina + extra laag CLJP999
Partzz stansen no. 45, Varken CLPartzz45
Stansen: Pocket Small (5,0 cm) + extra laag CLJP653
On the Edge stansen no. 44, 2x pocket openingen. Met dubbele stiksteeklijn CLOTE44
Partzz stansen no. 35, Kadootjes CLPartz35
Alfies stansset no. 3, Hoofdletters met schaduw CLALF03
Texto: Stansen, Cijfers klein CLTX99

Crealies Stempels
Bits & Pieces stempel no. 223, Varken CLBP223
Wordzz stamp no. 01, hartelijk gefeliciteerd CLWZS01
For Journalzz & Plannerzz Stempels: Maanden NL CLJP101NL
Tekst & Zo stempels, Vorm no. 01, rond: hartelijk gefeliciteerd CLTZV01
Tekst & Zo stempels, Woordstrips no. NL10: Gefeliciteerd CLWSNL10

Crealies Diversen
Watercolour/ Mixed Media papier 200 gr. CLBS104
Tombow ABT Dual Brush no. 723
Tombow ABT Dual Brush no. 761