Die waterval schuifkaart stans, die moest ik natuurlijk ook kunnen verwerken in m’n journal. Die uitdaging gaf ik mijzelf deze keer. Nadat ik de vorige keer een mooie herinneringspagina voor in m’n journal had gemaakt leek mij dit keer ook een mooi idee en wist meteen ook al welke herinnering.

Toen ik in oktober 2009 voor het eerst op mezelf ging wonen heb ik een hele leuke verhuiskaart zelf ontworpen. De foto’s die ik daarvoor heb gebruikt heb ik terug laten komen in het waterval effect. Dit keer heb ik er eens voor gekozen om de Tombows en de Pigment Colorzz weg te laten, maar geen zorgen, die gaan jullie zeker weer zien de volgende keer. Dit keer heb ik dus alleen gewerkt met stansen van Crealies. En eigenlijk nog niet eens zoveel stansen, maar moet je kijken wat voor een leuke creatie je er alsnog van kan maken.

Deze pagina gaf me eigenlijk ook meteen alweer een idee voor het maken van een leuke verhuiskaart. En met de waterval schuifkaart stans heb ik ook al een leuke verjaardagskaart voor iemand gemaakt. Ik heb er weer van genoten om voor jullie aan de slag te gaan, tot de volgende keer.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies Stansen for Journalzz & Plannerzz
Stansen: Journaling/Planner pagina + extra laag (CLJP999)
Stansen: no. JP 609 – cijfers met schaduw
Stansen: Pocket Small (5,0 cm) + extra laag (CLJP653)
Stansen: 12 Gaatjesversteviger (CLJP650)

Crealies Cardzz – Interavtive Cardzz
Stansen: no. 301 – Waterval schuifkaart + omklap schuifkaart (CLCZ301)

Crealies Alfies
Stansen: Alfies 3 – hoofdletters met schaduw (CLALF03)

Crealies Set of 3
Stansen: no. 38 – Huisjes (CLSet38)