Inmiddels weten jullie vast wel dat ik er dol op ben om alles van Crealies samen met mijn Tombow ABT dual brush pennen te combineren. Dit keer mocht ik van Annelies aan de slag met de Pigment Colorzz, en oh wat ben ik enthousiast. Dit keer ben ik vooral met de pigment Colorzz en water aan de gang gegaan. Maar ik heb nu alweer ideeën voor een volgend probeersel. Eens kijken of ik ook kan stempelen met de pigment colorzz. Volgens mij kan dat zeker, dus dat houden jullie nog een keer van me te goed.

Normaal maak ik graag pagina’s voor in mijn bullet journal. Een bullet journal is naar mijn idee echt niet alleen maar een boekje met to-do lijstjes en een soort van creatieve agenda. Het is ook leuk om er zo nu en dan een mooie speciale pagina tussen te plaatsen. En dit keer heb ik gekozen voor een herinneringspagina. Voor mij is dit echt heerlijk kliederen, daar wordt ik toch zo vrolijk van. De Bits & Pieces no. 189 heb ik gestempeld door met Tombow ABT dual brush pennen de stempel te kleuren en dan af te drukken.