Klokken, tandwielen & sleutels,… stempels en mallen. Dit keer mocht ik aan de slag gaan met een aantal nieuwe producten. Hoe het kan vraag ik mezelf nog wel eens af, maar als ik nieuwe spullen de eerste keer zie gaat mijn brein meteen aan de slag. Het is zeldzaam als ik niet meteen iets kan bedenken. En dan ga je bezig met de volgende stappen, het uitwerken van het idee wat je in je hoofd heb. En dat was dit keer, een lesrooster.

Voor degene die studeren / nog naar school gaan is dit een leuke manier om je lesrooster in je bullet journal te verwerken. De vakken heb ik leeg gelaten omdat mijn handfunctie qua schrijven niet goed meer is, en het is natuurlijk zonde om mijn voorbeeld daarmee te verpesten. Of je kunt het ook gebruiken als familie planner. Misschien dat je dan de vakken iets anders moet opdelen. Ikzelf had bedacht dat ik voor woensdag alleen de eerste 2 uur les had en de rest van de dag vrij ;-). Maar je kunt natuurlijk ook de vakken van de dagen kleiner maken, of het rooster over 3 pagina’s verdelen. Maar het gaat natuurlijk om het idee.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies for Journalzz & Plannerzz
Stansen: Journaling/Planner pagina + extra laag CLJP999
Alfies: Hoofdletters met schaduw CLALF03
Texto: stansen, cijfers klein CLTZ99
Stansen: Weekdagen NL CLJP605NL
Stencil: Journaling week pagina B CLSTJP304

Crealies Stempels/Stamps
Bits & Pieces no. 216
Bits & Pieces no. 215
Bits & Pieces no. 212
Bits & Pieces no. 210

Crealies Stansen
Mix & Match 02: Klok met ketting en slinger CLMix02

Crealies Diversen
Watercolour / Mixed Media papier 200 gr. CLBS104
Tombow ABT dual brush nr. 195
Tombow ABT dual brush nr. 245
Tombow ABT dual brush nr. 373

Hier nog een paar foto’s om de verschillende stappen te laten zien hoe ik de pagina heb opgebouwd.