Dit keer ben ik aan de slag gegaan met de mason jarr mal. Super leuk, want zo kon ik zelfs een echte spaarpot verwerken in m’n bullet journal. De hartjes in de spaarpot zitten er los in. En iedere week als ik weer een nieuw bedrag erbij gespaard heb dan vul ik de pot met een hartje, met daarop het getal wat ik gespaard heb. Om de pagina aan te kleden heb ik natuurlijk gezellig wat extra hartjes op de pagina verwerkt. En met de leuke woordstrips stempels heb ik er teksten bij gestempeld die er goed bij passen. 

De achtergrond van de spaarpot heb ik gestempeld met de langwerpige grunge hartjes stempel. Om de leuke verloop van de kleur te kunnen stempelen, heb ik dit op dezelfde manier gedaan als mijn bij mijn vorige bijdrage. De pagina achtergrond heb ik gewoon zelf bewerkt met de Tombow ABT’s en een waterbrushpen.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies for Journalzz & Plannerzz
Stansen: Journaling/Planner pagina + extra laag CLJP999
Stansen: 12 gaatjesversteviger CLJP650
Texto: stansen, cijfers klein CLTZ99
Alfies: Hoofdletters met schaduw CLALF03

Crealies Stempels/Stamps
Bits & Pieces no. 171
Bits & Pieces no. 193
Tekst & Zo Woordstrips no. NL02
Tekst & Zo Woordstrips no. NL05

Crealies Stansen
Cardzz: Mason jar / Glazen pot met deksel CLCZ22

Crealies Diversen
Watercolour / Mixed Media papier 200 gr. CLBS104
Tombow ABT dual brush nr. 606 
Tombow ABT dual brush nr. 685
Tombow ABT dual brush nr. 703