Het nieuwe jaar is begonnen en dus begin ik met het opzetten van mijn Bullet Journal. Zelf vind ik het erg leuk om er een soort verjaardagskalender in te verwerken. Maar dan natuurlijk wel eentje die er ook leuk, en feestelijk uit ziet. Ben zelf dol op de kleuren van de Tombow ABT dual brush pennen, en hoe leuk is het als je ze kan gebruiken met je stempels. 

Je kunt je eigen stempel blokje maken. Koop een make-up pad zoals op de overzicht-foto, plak deze op een harde ondergrond en kleur deze in met een of meerdere Tombow kleuren. Spray het licht vochtig en kom maar op met die stempel,…super leuk. Zelf heb ik de make-up pad op een dekseltje van een klein doosje geplakt, zodat ik deze makkelijk kan hergebruiken en kan opbergen. Op deze manier heb ik de achtergrond van de pagina’s bestempeld met de leuke Bits & Pieces stempels.

Ook heb ik op de achtergrond de grote ballon mal gebruikt, hem precies doormidden gesneden en hem op allebei de pagina’s terug laten komen. Natuurlijk ook deze leuk bewerkt met twee teksten (gefeliciteerd & geniet van elk moment) en de feestelijke Bits & Pieces cadeautjes stempel. Ik heb voor dat laatste de masking techniek gebruikt. 

Normaal vind ik het mooi om alle (zoveel mogelijk) teksten te stempelen. Maar voor deze pagina leek het me eens leuk om voor de namen van de maand de stansen daarvoor te gebruiken. Zo springen deze toch iets meer eruit. Hopelijk heb ik jullie met deze creatie weer nieuwe inspiratie gegeven…veel knutselplezier!

Materialen die ik gebruikt heb: