Ja, ik mocht weer met de leuke producten van Crealies aan de slag. Deze keer wil ik laten zien dat je je Bullet Journal natuurlijk ook voor extra leuke dingen kunt gebruiken. Je kent ze wel, die boeken voor “de eerste keer” dat je baby iets doet of meemaakt. Erg leuk als herinnering voor je kindje natuurlijk. Maar ook mega leuk om je Bullet Journal mee op te fleuren en het opgroeien van die kleine een deel uit te laten maken van je creativiteit.

Je hoeft het natuurlijk niet perse in je Bullet Journal te maken, maar je kan ook op deze manier je eigen boekje maken. Nog persoonlijker en je kan er altijd je eigen creativiteit erin meenemen in plaats van alle standaard boekjes die er al zijn.

Op mijn pagina heb ik helaas geen foto’s kunnen gebruiken omdat ik zelf geen kinderen heb, maar met kleine foto’s kan je de pagina natuurlijk nog extra leuk opmaken. Ik heb in ieder geval weer genoten om iets voor jullie te maken, ben heel benieuwd naar jullie creaties.

Materialen die ik gebruikt heb: