Als guestdesigner van mij de volgende bijdrage voor Crealies. De stempels zijn dan wel van vorig jaar, maar oh wat brengt mij dit in een herfststemming. Zo leuk de paddestoelen en pompoenen. In de omgeving waar ik woon liggen er alweer bij sommige huizen pompoenen en kalebassen. Vind dat altijd een prachtig gezicht. Ondanks de regen is deze maand voor mij toch wel een favoriet. De bladeren van de bomen die gaan kleuren, de paddestoelen (die ik al een week geleden zag staan in het gras). Ik geniet ervan. En wat is nou leuk dan dit terug te laten komen in je eigen bullet journal. Om de pagina nog wat meer pit te geven heb ik rondom de pagina en rondom de te beschrijven vlakken bladeren terug laten komen. Deze heb ik met gebruik van de Tombow ABT dual brush pennen al prachtige herfstkleuren meegegeven. En van m’n ongelukje met m’n stempelinkt zie je gelukkig niks meer terug…pfffeeeww.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies

Tombow

Overig

  • Papier: Watercolor / Mixed Media papier met 6 gaatjes, wit 200 grams no. BS 204
  • Stempelplatform
  • Stempel inkt, Versafine Onyx black