Ik ben geen die-hard voetbalfan, maar wanneer Nederland moet voetballen dan vind ik het toch wel geweldig om er naar te kijken. Nog leuker vind ik dat het vrouwenvoetbal er inmiddels ook zeker toe doet. En omdat ik helemaal in juich stemming ben dat ze al zover zijn gekomen dacht ik, ik maak gewoon een leuke voetbal lay-out voor in mijn Bujo, want Crealies had immers al een gras stempel uitgebracht en later ook voetbal stempels. Een leuke en mooie herinnering voor dit jaar. Ik vond het ook nog leuk om wat uitslagen van de afgelopen wedstrijden er alvast bij de stempelen. Dit werken we natuurlijk nog bij ;-).

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies

 • CLST501, Stencil: Decoratie Cirkels
 • CLJP105NL, Stempel: Weekdagen NL
 • CLJP101NL, Stempel: Maanden NL
 • CLBP161, Voetballen
 • CLBP108, Grass edge medium
 • CLBP505, Cijfers
 • CLBS204, Watercolor / Mixed Media papier met 6 gaatjes, wit 200 grams (20x A5)

Tombow

 • Tombow ABT Dual Brush pennen
  N00
  195
  476
  491
  856
  933
 • Tombow Twintone dual tip markers

Overig

 • Memento, tuxedo black – stempel inkt
 • Stempelplatform