Ja,…ook ik ben een beetje verslaafd eraan geraakt. Een Bullet Journal, ook wel Bujo genoemd. Sinds kort heeft het merk Crealies hier ook een lijn voor en kreeg ik de vraag of ik weer een keer guest-designer wilde zijn. En wat zijn het ontzettend leuke en handige artikelen. Kon het natuurlijk niet laten om voor mijn eigen Bullet Journal wat artikelen aan te schaffen. En zo ging ik aan de slag met de maand juni & juli in mijn Bujo. In combinatie met de Journalzz & Plannerzz lijn, andere stempels van Crealies, de Tombow ABT dual brush pennen en de Tombow Twintone markers kun je van je Bullet Journal een waar kunstwerk maken :-). 

Hier zien jullie een beeld van hoe ik mijn maand juni & juli heb opgemaakt. De eerste pagina van juni is qua kleur anders dan de rest van juni. Ik vond de kleuren toch iets te flets, ze sprongen er niet echt uit. Dat heb ik naar mijn idee bij de andere pagina’s meer dan goed gemaakt. Bij de maand juni heb ik een “mounted rubber stampzz” gebruikt die niet meer leverbaar is. Maar de prachtige rozenstempel van de maand juli is nog beschikbaar. Ik heb met de de Tombow ABT’s en Twintones geen last van bleeding in mijn Bullet Journal wat heel fijn is. Heel lichtjes een beetje ghosting, maar dat is niet storend.

Ik heb bij de stempel set CLJP105NL, Stempel: Weekdagen NL het woord “weekend” heel precies doormidden geknipt. Normaal pas ik een stempel niet aan, maar ik miste het woord week. En nu kan ik eigenlijk de stempel op twee manieren gebruiken. Als weekend en het woord week los. Bij de CLRS04, Mounted Rubber Stampzz no. 4, Roos heb ik de vlinder los gemaakt van de bloem. Zodat ik de vlinder vaker op de pagina terug kon laten komen, los van de bloem.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies

 • CLSTJP504, Stencil: Decoratie Zeshoeken
 • CLSTJP502, Stencil: Decoratie Vierkanten
 • CLJP201NL, Stempel: Maandtracker NL
 • CLJP105NL, Stempel: Weekdagen NL
 • CLJP101NL, Stempel: Maanden NL
 • CLBP78, Bits & Pieces stempel no. 78 Birds on a branch
 • CLRS04, Mounted Rubber Stampzz no. 4, Roos
 • Mounted Rubber Stampzz

Tombow

 • ABT Dual Brush pennen
 • Twintone marker dual-tip

Overig

 • Memento Black, inkt
 • Lineaal
 • Clearblock