Het is me weer een eer. Als guest designer een mooie creatie maken voor Crealies. Aangezien ik eigenlijk ook dit jaar al weer achterloop met het maken van mijn kerstkaarten heb ik dus gekozen om een mooie kerstkaart te maken. Ik kon laatst mijn geluk niet op toen bleek dat Crealies een mal uitbracht waarmee ik heel makkelijk de “Never Ending” kaart kan maken. Waar ik eerst alles zelf nog moest uittekenen, kan ik het nu heel makkelijk uitsnijden. Geweldig… Ik zeg, de meest geweldige mal die de laatste tijd is uitgebracht!

Hoe heb ik het gemaakt?

 1. Snij eerst 4 x de grote rechthoek uit. Strijk het papier aan de randen even goed glad.
 2. Plak 2 grote rechthoeken met de vouwranden in de tegenovergestelde richting van de andere twee rechthoeken exact op de andere twee rechthoeken.
 3. Vouw de kaart alvast zodat je weet wat je begin wordt en hoe je de andere kanten op kan maken.
 4. Snij daarna 8 kleine vierkanten en 4 rechthoeken (ik heb de stiksteeklijn gebruikt) en plak deze aan de achterkant aan elkaar zodat je een vierkant creëert.
 5. Stempel daarna de lantaarns  en hangende sterren op de voorkant van deze vierkant.
 6. Kleur (als je dit en zoals je dit wil) je gestempelde vierkant in.
 7. Plak alle vierkantjes en rechthoeken op bruin craft papier en snij ze allemaal met een bruin randje eromheen uit (je hebt hier tegenwoordig ook handige producten voor)
 8. Plak daarna alle vierkantjes en rechthoeken op de eerste (begin) kant van je never ending kaart.
 9. Voor de tweede kant snij je 4 kleine vierkanten en 6 rechthoeken uit en herhaal dan de stappen 5 t/m 8 en creëer dan weer een leuke andere lay-out. (let er wel op dat je goed oplet in welke richting de rechthoeken liggen).
 10. Voor de derde kant snij je 4 kleine vierkanten en 4 rechthoeken uit en herhaal dan de stappen 5 t/m 8 en creëer dan weer een leuke andere lay-out. Dit keer is stap 4 geen compleet vierkant. (let ook hier weer goed op in welke richting de rechthoeken liggen).
 11. Voor de vierde en laatste kant snij je 4 rechthoeken uit en heb ik ervoor gekozen om 2 vierkanten Crea-Nest-Lies XXL no. 34 uit te snijden. Ik heb hier niet de andere stappen herhaald omdat ik ben gaan werken met de ster mal Crea-Nest-Lies XXL no. 45. Zo heb ik wat ruimte gecreëerd om nog iets te kunnen schrijven op de kaart. Je hoeft dit natuurlijk zelf niet te doen als je dit niet wilt.

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies

Tombow

 • Tombow ABT Dual Brush pennen
 • Tombow Mutli Mono Liquid glue
 • Tombow Maxi power tape

Overig materiaal

 • Wit papier, 220 gr.
 • Bruin craft papier, 300 gr.
 • Goud glans karton, 300 gr.
 • Vintage photo, Distress Ink
 • Archival inkt, Jet black
 • Gouden gel pen