Iemand had gezien wat voor een Hollandse kaart ik had gemaakt met de Huisjes Dutch DoobaDoo stencil en stelde mij de vraag of ik ook zo’n kaart voor haar kon maken. Zodoende ging ik weer enthousiast aan de slag, en wilde ik weer zo’n soort kaart maken, maar dan natuurlijk niet helemaal hetzelfde. Al zou dat natuurlijk sowieso lastig worden qua het kleur gedeelte ;-). Gebruik bij zo’n kaart wel goed en dik aquarelpapier i.v.m. het kleuren van de lucht. Hiernaast zie je hoe de kaart is geworden.
[mks_col][mks_one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– Dutch DoobaDoo Card Art stencil Huisjes
470.713.311
– 300 gr. Aquarelpapier
– Tombow Maxi Power tape
– Tombow Multi Mono Liquid glue

Tombow ABT dual brush stiften

– nr. 451 licht blauw
– nr. 476 donker / fel blauw
– nr. 696 bruin
– nr. N25
– nr. 195 licht groen
– nr. 249 donker groen
– nr. 491
– nr. 452
– nr. 565[/mks_one_half] [mks_one_half] [/mks_one_half] [/mks_col]

BewarenBewaren