Een kaart voor een echtpaar dat jaren een eigen fruitkraam aan huis en op markten heeft gerund. Wat is dan leuker om een kaart te krijgen waarin dit toch een beetje terug komt. En aangezien ze in de Betuwe wonen kozen we voor heerlijk appels in de bomen.[mks_col] [mks_one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

– CR1374 Box card, Marianne Design
– LR0341 Taart, Marianne Design
– LR0238 Ring, Marianne Design

– 98792 Small alder tree, Memorybox

– 660056 Alphanumeric, Sizzix Tim Holtz

– CLTS35 40 jaar, Crealies
– CLTS40 Getrouwd, Crealies
– CCAC12 Kaart vorm, Crealies

– Tombow Multi Mono Liquid glue

– Papier, Action
– 3D foam pads, Action
– Kant, cadeau gekregen
– Zilveren champagne glazen, cadeau gekregen

[/mks_one_half] [mks_one_half]

Leuk dat je even kwam kijken.
Je kan mijn site ook op facebook[mks_social icon=”facebook” size=”48″ style=”square” url=”https://www.facebook.com/DivienNL/” target=”_blank”] volgen voor alle nieuwe berichten.[/mks_one_half] [/mks_col]