Onlangs was ik weer Guest Designer bij Crealies . We zijn weer bezig geweest. De crealies producten nodigen me altijd uit om eens geen kaartje te maken. Wat ik overigens wel vaak doe hoor. Maar vooral de handige basis stansen/snijmallen zijn super om eens buiten je comfort zone te gaan. Voor deze keer hebben we een super vrolijke slinger gemaakt. De leuke nieuwe mandala stans/snijmal uit de collectie van juni heb ik gebruikt om de basis Vaandel stans/snijmal aan te kleden. Heel clean en simpel, vrolijk en feestelijk.Oh en vraag je je af waar de kleine witte puntjes vandaan komen? Die heb ik weer hergebruikt, want die komen uit de mandala mal als die is uitgesneden.

[mks_col][mks_one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies
– CLXtra101 Xtra stans / die  no. 101, Mandala A
– CLNestXXL59 Crea Nest Lies XXL stansen/dies no. 59 Vaandels met stiksteeklijn

Dutch Doobadoo
– Dutch Stencil Art – Alphabet A-Z

Inkt
– Wilted Violet, Distress Ink

Bevestigen
– Mono Agua Liquid glue, Tombow
– Multi Mono Liquid glue, Tombow

Overig
– Papier, Action[/mks_one_half] [mks_one_half]

klik op de foto om deze te vergroten[/mks_one_half][/mks_col]

BewarenBewaren

BewarenBewaren