Hier is dan mijn tweede creatie voor jullie. Want kiezen kon ik gewoon niet. Dit keer geen kaart (wat ik wel het meeste maak), maar het super leuke “Melkpakje”. Dit kun je helemaal naar eigen idee opmaken. Heel clean & simpel, of heel verfijnd of druk. Deze keer koos ik voor clean & simpel. Omdat, degene die hem heeft gekregen, ook van knutselen houdt, en haar smaak en stijl simpel is. Passend dus…iets waar ik altijd wel een beetje op probeer te letten. Ik wil Annelies Karduks van Crealies hartelijk bedanken voor het gunnen om guess-designer te zijn. Ik heb ontzettend genoten.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies dies/stansen:
CCAB06 Crealies Create a Box no. 6 Melkpak 
CLNestXXL10 Crea-Nest-Lies no. 10 XXL
CLUno23 Uno no. 23 Bloem 14
CLDF12 Double Fun no. 12
CLDF06 Double Fun no. 6 

Crealies stamps/stempels:
CLTZD05 Tekst & Zo 5 Voor jou
CLBP09 Bits & Pieces no. 9 Grunge dots

Papier
PPSL28, Studio Light
Overig, Action

Inkt
Vintage Photo, Distress Ink
Tuxedo black, Memento

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
Multi mono liquid glue, Tombow
3D foam tape

Overig
Lint, Action
Knijpertje, Action

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [one_half last] [/one_half] [clear]