Onlangs kwam ik een idee op de website van Marleen tegen, en die wilde ik eens uitproberen. Het ziet er ingewikkelder uit dan het is. En het is dan ook naar mijn idee voor een eerste keer erg goed gelukt. Het is een toverkaart geworden. Zoals je ziet heb je eigenlijk helemaal niet zoveel materialen nodig, om het effect te creëren. Ik heb dit keer Archival inkt gebruikt om op het doorzichtige vel te stempelen omdat ik niks anders tot mijn beschikking had, maar eigenlijk is die inkt net niet goed genoeg. Er inmiddels dan ook andere inkt onderweg 😍…even geduld en dan ga ik nog veel meer toverkaartjes maken, want ze zijn zo gaaf.

[mks_col] [mks_one_half]

Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
CR1351 Hart, Marianne Design
CR1281 Letters, Marianne Design
CR1359 Vierkant (stitch), Marianne Design

Papier

PK9107 Don & Daisy papier, Marianne Design
Overig, Action

Clear stamp

DDS3302 Don & Daisy Verhuizen, Marianne Design

Tombow ABT dual brush pennen
nr. 850
nr. 555 + nr. 515
nr. 969 + nr. 990
nr. 879 + nr. 990
nr. N55 + nr. N89
nr. 725 + nr. 800
nr. 062

Inkt
Tuxedo black, Memento
Jet black, Archival

Overig
Multi mono liquid glue, Tombow
Maxi power tape, Tombow
Kaart & Envelop, Action
3D foam pads, Action

Gezellig dat je weer even kwam kijken,..ik hoop dat ik je een beetje betoverd heb 😉

[/mks_one_half] [mks_one_half]

klik op de foto om deze te vergroten
[/mks_one_half] [/mks_col]

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren