Trots. Mijn tweede toverkaartje gemaakt. Dit keer voor een prachtig geboren meisje. Gelukkig kreeg ik nog net op tijd te horen wat de naam is geworden en kon ik dit nog op de kaart verwerken. Wel zo leuk toch,.. Verder is het een echte meisjes kaart geworden. Met vrolijk roze, paars en bruin craft papier. Sinds kort heb ik toverkaarten maken ontdekt. Deze vind ik echt geweldig, want ik kan hiermee ook heerlijk werken met mijn fijne Tombow ABT dual brush pennen. Er zullen zeker weten nog veel meer toverkaartjes langs gaan komen.

 

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
CR1281 Letters, Marianne Design
CR1392 , Marianne Design
COL1421 , Marianne Design
CLTS01 Gefeliciteerd, Crealies
Multi Frame borders 2, Nellie Snellen

Clearstamp
DDS3301 Don & Daisy Baby, Marianne Design

Tombow ABT dual brush pennen
850
703
606
N00

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
Multi mono liquid glue, Tombow
3D foam tape, Action

Gezellig dat je weer kwam kijken,…ga jij ook een toverkaart maken? Of ben je benieuwd hoe je deze maakt? Binnenkort komt er een tutorial op mijn site…dus houd m’n site goed in de gaten.

klik op de foto om deze te vergroten[/one_half] [one_half last] [/one_half] [clear]

BewarenBewaren

BewarenBewaren