Vandaag ook nog een super leuke “Handlettering” kaart online. Voor het handletteren gebruik ik de “Fudenosuke” pennen van Tombow. Erg fijn wanneer je fijn en breed wil werken. Ze liggen fijn in de hand en geven een echt mooie diep zwarte kleur af. Nog mooier, als de tekst goed opdroogt kun je erna op het beschreven papier nog met de Tombow ABT dual brush pennen werken, zonder dat de letters door gaan lopen of af gaan geven… De opzet ervan vind ik zelf erg leuk. Kleurencombi spreekt me ook erg aan. Vrolijkheid met een bloemetje en een boodschap. Handlettering kaarten zullen denk ik nooit mijn voorkeur krijgen, omdat het me qua handfunctie te veel energie en soms pijn kost. Maar het zijn wel kaarten waar ik van hou. Ook vooral de manier waarop je een boodschap brengt. In plaatst van plaatjes juist mooie teksten. En die kun je zelf net zo schrijven en maken als je zelf wilt. Dus als ik een goede periode heb en de inspiratie dan kunnen jullie zeker wel meer van dit soort kaarten voorbij zien komen.

[one_half]Materialen die ik gebruikt heb:

Mallen
Bloemen, Action

Clear stamp
CLBP47 Bits & Pieces Rond, Crealies

Inkt
Dandelion, Memento Dew Drop
Bahama blue, Memento Dew Drop
Cattage Ivy, Memento Dew Drop

Handlettering
Fudenosuke, Tombow
pigment 308 Fineliners set van 6, Staedtler

Tombow ABT dual brush
No. 062
No. 373
No. 443
No. 526
No. 533
No. 985

Bevestigen
Maxi power tape, Tombow
Multi mono liquid glue, Tombow

Overig
470.741.003 Mask art stencil Vlinders, Dutch Doobadoo[/one_half] [one_half last]

klik op de foto om deze te vergroten

Gezellig dat je even kwam kijken,…ben jij ook al besmet met het handlettering virus 😳?[/one_half] [clear]